Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ОНЛАЙН БУТИК WWW.JUST4MEN.BG

Моля, прочетете тези условия внимателно, преди да закупите продукт от онлайн бутик JUST4MEN.BG !  С общите условия се уреждат взаимоотношенията между потребители и/или клиенти на JUST4MEN.BG. С натискането на обект, картинка, линк (различен от този на Общите условия) или бутон, разположен на уебсайта: www.just4men.bg cе счита, че Вие приемате напълно и сте съгласни с описаните по долу Общи условия.

Данни на продавача
“Боровец Универсал” ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България с ЕИК 204225363, със седалище и адрес на управление: гр.Русе, ул.”Шести септември” 90. В общите условия за по-кратко ще се нарича – JUST4MEN.BG

Защита на личните данни
Във връзка със закупуването на продукти от www.just4men.bg, Вие подавате лична информация, която е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. JUST4MEN.BG използва предоставената от Вас лична информация, единствено за изпълнение на Вашата поръчка, както и за да Ви информира за актуални промоции , от които можете да се възползвате. Изпратената от Вас информация не се предоставя на трети лица, освен и единствено във връзка с доставката на Вашата поръчка.

Регистрация
Регистрация в бутик www.just4men.bg не е необходима. Сайтът може да бъде свободно разглеждан и да бъде направена поръчка от потребителите, без регистрация.

Дрехи втора употреба
Информацията относно предлаганите стоки за продажба чрез онлайн бутик е описана от производителя на етикети на артикулите. Тъй като някои от дрехите са втора употреба, възможно е да липсват етикети, премахнати от предишните собственици. JUST4MEN.BG продава стоки, които са закупени директно от ползвателя и не може да гарантира пълната им автентичност.

Обувки
Всички обувки в онлайн бутика са ръчна изработка и в този случай е необходим период от 10-15 дни за изработването и доставянето им. Моля имайте в предвид, че при забавяне на пратката от страна на производителя, JUST4MEN.BG не носи отговорност за неизпълнение на сроковете. Всички клиенти на Just4Men.bg, ще бъдат уведомени с и-мейл, ако поръчката не е пристигнала за посочения период от 10-15 дни.

Кожени продукти
Всички кожени продукти, сакове, чанти и портфейли се изработват ръчно и необходимият период за изработка и доставка е 10-15 дни.
Моля имайте в предвид, че при забавяне на пратката от страна на производителя, JUST4MEN.BG не носи отговорност за неизпълнение на
сроковете. Всички клиенти на Just4Men.bg, ще бъдат уведомени с и-мейл, ако поръчката не е пристигнала за посочения период от 10-15 дни.

Цени
Всички представени цени в сайта са в български лева и са валидни единствено и само към момента на публикуването им. JUST4MEN.BG си запазва правото без предупреждение да ги променя. Представените в бутика цени на стоки са крайни и включват всички данъци и такси, включително и цената за доставка на стоки над 200лв. Цена за доставка има и при поръчка направена извън пределите на страната.

Договор
Договорът за продажба от разстояние между Just4Men.bg и клиента се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка от страна на онлайн бутика. При извършване на поръчка, клиентът получава потвърждение по и-мейл, че поръчката му е приета. Преди изпращане на поръчаната стока, Just4Men.bg има право да се свърже с клиента на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.
Just4Men.bg не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато клиентът е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.
В случай, че клиент е избрал да заплати стоката с Наложен платеж, договорът за продажба от разстояние се счита за анулиран, когато:
1.Клиентът не заплати фактурата на куриера в момента на доставката.
2.Клиентът е посочил неверен или неточен адрес или едновременно не е на посочения адрес в деня на доставката и не отговаря на телефоните, посочени за контакт, за да се договори с куриера за получаването доставката.

Поръчка и Доставка
При извършване на поръчка, клиентът получава потвърждение по е-мейл, че поръчката му е приета, както и обаждане от служител на бутика, за да потвърди направената от него поръчка. Преди изпращане на поръчаната стока, екипът на JUST4MEN.BG има право да се свърже с клиента на посочения от него телефонен номер, с цел уточняване на детайли за поръчката и доставката. JUST4MEN.BG не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато потребителя е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни. За получаване на заявената поръчка, клиентът може да избере една от следните опции:
1. Получаване на поръчката в офис на куриерска фирма – при избор на доставка до офис на куриерска фирма , след пристигане на пратката в офиса на куриера, ще получите SMS , както и телефонен номер за контакт с куриера. Куриерската фирма издава на получателят стокова разписка за приемо-предаване, която удостоверява изпълнението на поръчката. В момента цената за доставка за клиенти на JUST4MEN.BG е безплатна за поръчки над 200лв., до всяка точка на България. Клиентът може да заплати стойността на поръчаната стока(отнася се за само за дрехите) в куриерската фирма, а също и с банков превод или кредитна/дебитна карта до 3 дни от заявката. В случай че клиентът не се яви в куриерксия офис в срок от 7 дни, поръчката се счита за анулирана, а стоката може да бъде пусната отново в продажба.
2. Получаване на поръчката до адрес на клиента – при избор на доставка до адрес на клиента, след финализиране на поръчката куриерската фирма я доставя на посоченият адрес в срок от 1-3 дни за дрехи, 10-15 дни за обувки и колани и 5-10 дни за кожени чанти, сакове и портфейли. При доставката, получателят подписва стокова разписка за приемо-предаване, която удостоверява изпълнението на поръчката. Клиентът може да заплати стойността й на куриерската фирма(отнася се само за дрехите), а също и с банков превод или дебитна/кредитна карта до 3 дни от заявката. В случай, че клиентът не преведе сумата в срок от 3 дни, поръчката се счита за анулирана и стоката може да бъде пусната отново в продажба.

Плащане
Потребителят може да заплати цената на поръчана стока, като използва по свой избор една от изброените възможности за плащане. А те са, както следва:
Наложен платеж , Банков превод и Плащане с кредитна/дебитна карта
Ако клиентът избере опцията плащане с наложен платеж, той трябва да заплати сумата на поръчаните дрехи на куриера при получаването им. При избор плащане с банков превод, клиентът трябва да преведе дължимата сума в срок от 3 дни от заявката и след това да вземе поръчаната стока от офиса на куриерска фирма, както и да му бъде доставена до друг удобен за него адрес .Всички плащания се извършват само в български лева. При избор за плащане с кредитна/дебитна карта, потребителят се прехвърля на страница за онлайн плащане чрез системата на Банка ДСК, където той вписва данните на банковата си карта и извършва дължимото плащане. Бутик Just4Men не таксува и нe получава никакви допълнителни такси, независимо от начина на плащане. Бутик Just4Men не съхранява никакви данни относно притежателя на картата, включително номера на картата, тъй като те се обработват
само от виртуалния ПОС терминал, собственост на Банка ДСК. Възстановяването на сумата е по картата, с която е направено плащането.
Приеманите дебитни и кредитни карти са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron.
За да Ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики, препоръчани от международните картови организации:
– Сигурността по време на въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежния сървър на обслужващата ни банка.
– Автентичността на Вашата карта се проверява чрез проверка на картата (CVV2)
– В допълнение, за идентифицирането Ви като автентичен картодържател, платежният сървър на обслужващата ни банка поддържа схемите за проверка на автентичността на международните картови организации – “Проверено от Visa” и “MasterCard SecureCode”, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

Данните, които клиентът трябва да въведе по време на процеса на плащане, са:
– Номер на картата, дата на валидност, код за сигурност, име на картодържателя. Валутата на сделката за картови плащания е Български Лев (BGN).

Рекламация и връщане на стоки
На основание чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, всеки клиент има право да върне продуктите, поръчани от JUST4MEN.BG в рамките на 14 работни дни от датата на доставката на продукта. За да бъде приет върнатия продукт е нужно:
1. Клиентът да изпрати е-мейл на office@just4men.bg, в който да посочи номера на поръчката, и начина по който желае да му бъде възстановена сумата.
2. Да изпрати продукта на бутик JUST4MEN по куриер за своя сметка.

За да бъде върната стока, трябва да са спазени следните условия:
1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена, използвана).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

JUST4MEN.BG следва да получи стоката заедно с всички придружаващи я документи и без индикации, че е била употребявана.
При неизпълнение на тези условия JUST4MEN.BG запазва правото си да откаже приемане на върната стока и съответно да не възстанови платената сума от потребителя.

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:
1. констатирани липси;
2. дефекти на стоката;
3. несъответствие с обявения размер;
4. несъответствие с обявената търговска марка.

Рекламацията се предявява до 3 работни дни след получаването на стоката.
При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:
1. възстановяване на заплатената сума;
2. заменяне на стоката с нова;
3. отбив от цената;

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока,
определен размер, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство
или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, или се предвиди забавяне на комплектоването на
поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонно обаждане или с и-мейл известие, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни
артикули (цветове, десени) със същото качество и цена.На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се
откажете от направената поръчка. В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете
за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонно обаждане или и-мейл известие и поръчката няма да бъде изпратена,
ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.

Стойността на върнатата стока може да се възстанови чрез:
1. наложен платеж по куриер в 3-дневен срок от датата на връщане.
2. по банков път в 14-дневен срок от датата на връщане (като е необходимо да се изпрати имейл с трите имена на титуляра на сметката и IBAN).
3. по кредитна/дебитна карта в 14-дневен срок от датата на връщане, като възстановяването на сумата е единствено по картата, с която е направено плащането.

Други
В случай, че потребителят се е абонирал доброволно да получава Е-Бюлетин от бутика, Just4Men.bg има право да му изпраща периодично и-мейли на предоставения от него и-мейл адрес. Потребителят може по всяко време да се откаже от получаването му, като използва включения в и-мейла линк за отписване.

Екипът на Just4Men Ви пожелава ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ !!!

 

Ние използваме бисквитки, за да Ви улеснят в пазаруването. Ако продължите да използвате услугите на Just4Men, ще приемем, че сте съгласни с използването на такива бисквитки. Мore information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close